Croitoreasa Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 'Românii au talent'

01 Iun 2019

Ana Maria Pantaze a fost desemnată câştigătoarea celui de-al nouălea sezon ”Românii au talent“, intrând în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euri.

  • Croitoreasa Ana Maria Pantaze, câștigătoarea sezonului 9 'Românii au talent'

Concurenta, în vârstă de 38 de ani, cea care l-a făcut pe Mihai Petre să apese Golden Buzz-ul, a fost şi de această dată preferata telespectatorilor, care i-au oferit cele mai multe voturi. Ana Maria a interpretat în finala show-ului de la Pro TV piesa ”Purple Rain“. 

”Vreau să mulţumesc tuturor că au avut încredere în mine, sunt foarte emoţionată, nu mă pricep la discursuri. Vă mulţumesc foarte mult, mulţumesc şi juriului că a avut încredere în mine“, a declarat Ana Maria Pantaze.

”Sunt atât de încântat pentru că ea este numărul special pentru mine, este pentru prima dată când am apăsat Golden Buzz-ul şi am făcut-o atât de cinstit, pentru că am simţit că numărul şi ea reprezintă ideea pentru care a fost creat acest show.

Ce o scoate pe ea din mulţime este faptul că e un număr simplu, a venit pe scenă pentru că are o pasiune, nu e antrenată. Cred că e reţeta câştigătoare, cred că vreau să văd din ce în ce mai mulţi oameni care ne demonstrează că dacă au un vis, deşi pare imposibil, el poate fi realizat. Ea ajută la construirea unei lumi mai bune şi care să inspire“, a spus Marius Petre. 

”Nu e meritul meu, e doar al ei. Mă bucur că a câştigat, sper să continue şi să aibă mult mai mult curaj, am simţit-o extrem de emoţionată în seara asta. A fost o finală foarte grea. Sunt şi bucuros, şi trist, dar emoţiile astea ne fac oameni. Ea îi va inspira pe cei de acasă să se exprime liber, să cânte, să danseze şi le va da speranţa că visele se pot împlini“, a mai declarat Mihai Petre, în culise. 

Magicianul Magitot (Marius Drăguş) a câştigat premiul de originalitate „Românii au talent“ 2019, în valoare de 10.000 de euro. 
 

Clasamentul finalei ”Românii au talent“, sezonul 9
Ana Maria Pantazi - locul 1

Aris Negoiţă - locul 2

Corul de copii al Operei Naţionale Bucureşti - locul 3

Anton Joseph - locul 4

Ema Stoian - locul 5

Elena Gibson - locul 6 

Magitot - locul 7 

Isabela Stănescu - locul 8

Andreea Tucaliuc - locul 9

Rareş Bratu - locul 10

Stevie Starr - locul 11

SHARE