Cristina Demetrescu, astrologul care a prezis pandemia, despre anul următor: ‘21 ianuarie 2021, o zi foarte neagră’

20 Noi 2020

Cristina Demetrescu este unul dintre foarte putinii astrologi au prezis pandemia, cauzata de virusul Sars Cov, după felul în care se așază planetele. Mărturie stă înregistrarea unei emisiuni a Mirelei Voicu, la Antena 2, realizată în 2019. 2021 pare să aducă alte probleme pentru omenire, altele decat cele cauzate de Covid 19.

  • Cristina Demetrescu, astrologul care a prezis pandemia, despre anul următor: ‘21 ianuarie 2021, o zi foarte neagră’

“Ziua de 21 ianuarie 2021 implică pe lângă cuadraturile între proaspăt intratele Jupiter și Saturn în Vărsător, pe de o parte, si Marte, Lilith, Uranus din Taur pe de altă parte, cât și Soarele si Luna. Am vagi senzații că va exista un aspect astral mai complex ca acesta, ca să nu mai folosesc cuvântul “prost”.

Sigur că ne bucuram de intrarea intre 17-20 decembrie 2020 a celor două planete sociale Jupiter și Saturn în Vărsător, pentru că ajuta la finalizarea Pandemiei, prin dizolvarea contextului inițial creat între 2 decembrie 2019 si 20 decembrie 2020. Problema este că 21 ianuarie 2021 înseamnă trei săptămâni de la Crăciun 2020/Revelion 2021 și nu e nevoie de vreo iscusință anume să realizez că urmează un dezastru.

Mult a fost, puțin a mai rămas, așa că sfatul meu este să nu vă adunați cu familia și prietenii, căci o sa îi revedeți oricum sănătoși la anul. Știu că Jupiter în Vărsător vine cu chef de petrecere, dar nu e momentul! Soarele și Luna, nu fac decât să potențeze aspectul între Vărsător, care merge spre viitor și Taurul, care rămâne, deși a fost traversat deja de 3 ani de însuși Uranus, patronul Vărsătorului, un adept al conservatorismului. Taurul este o zodie ce vine cu lecția răbdării, însă cum conjuncția Uranus/Lilith/Marte arată ca o explozie, numai răbdare nu se mai cheamă că vom avea. Daca Berbecul însemnă câte unul, pe rând, să nu se înghesuie și să avem timp să numărăm, ceea ce apare în a doua hartă aduce o lovitura în masă de proporții mai mari”, susține astrologul.

„Dacă am vorbi doar de ceea ce se manifestă în zodia Vărsătorului, aspectul este frumos, puternic, aduce evoluție, progres, cunoaștere superioară, digitalizare, libertățile omului din ce în ce mai deschis către manifestări diverse, performanțe științifice în orice domeniu, cu atât mai mult medicină si farmacologie, de unde se așteaptă un rezultat. Jupiter amplifică, Saturn inhibă, ceea ce creează efectul unei inimi care pulsează, dar o inima colectivă, pentru că Vărsătorul guvernează masele, o inima ce bate din ce în ce mai tare, nerăbdătoare, dar și anxioasă în fața noii ordini ce mulți deja o resimt".

Se va termina pandemia

"Taurul conservator, în schimb, înarmat cu un arsenal astral de asemenea modern, blochează aceste energii, cel puțin destul de brutal, la data celei de-a doua hărți. Saturn, ce în Vărsător aduce lecția viitorului, va fi în tensiune cu Uranus, ce dărâmă structurile vechi ale Taurului, tot anul 2021, dar mai mult, adică la grad perfect, în februarie, iunie și decembrie 2021, apoi gata și asta, urmează altceva, c-așa-i în Univers.

Așadar, se va termina Pandemia, dar începe o altă parte interesantă a Evoluției Omenirii. Spre deosebire de aspectul pe semne cardinale din 2020, care i-a ajutat pe mulți să supraviețuiască prin curaj, noroc, negare sau inconștiență, aspectul din 2021 este pe semne fixe, ce creează din nou sentimentul unui labirint fără ieșire”, mai spune Cristina Demetrescu.

Pământul se poate scutura

"Nu știu dacă va fi o criza economică, dar ceva va fi! Daca se vor da legi ce încalcă drepturile fundamentale ale oamenilor, protestele maselor vor fi amplificate de Jupiter. Dacă se vor reprima aceste manifestări? Posibil, armele sunt la Vechi, dar nu pentru mult timp. Dacă se acumulează energie in scoarța terestră, ca urmare a încetinirii evoluției generale, pământul se poate scutura. Daca aviația a avut de suferit este pentru ca aceste modificări nu s-au produs doar la suprafața pământului, ci și în aura energetică a planetei, ceea ce ar fi adus perturbări grave și mai multe accidente aviatice. Sigur, exista și Îngeri care lucrează ca să nu se forțeze. Dacă nu am reușit să ne distrăm la fel de mult sau să călătorim până la capătul Pământului, este pentru ca fiecare dintre noi să asimilăm în liniște și pace noile instrucțiuni ale Omului Modern. Dacă Cerurile s-au deschis și deschise rămân tot anul, iar mulți au plecat, este pentru că unii nu ar fi făcut față la schimbare și pentru că vin suflete noi", conchide Cristina Demetrescu.

SHARE