Cine este agresorul Danielei Crudu si care a fost motivul pentru care a lovit-o?

09 Feb 2020

Seco Dubravko este milonarul croat care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. Fosta asistentă tv ar fi fost lovită de iubit peste față, dar se pare că ar avea răni și pe corp. După bătaia încasată, Daniela Crudu are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație.

  • Cine este agresorul Danielei Crudu si care a fost motivul pentru care a lovit-o?

 “Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere. A completat un formular pentru ordin de protecție, dar nu a acumulat punctajul și s-a stabilit ca nu este necesar”, a povestit în exclusivitate pentru cancan.ro, unul dintre cei care au văzut-o pe Daniela Crudu.

Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost agresată de către iubit ar fi faptul că bărbatul nu ar mai fi găsit o anumită sumă de bani când s-a întors din străinătate, s-ar fi enervat pentru că bruneta o cheltuise și astfel a devenit violent.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de restricţie, informează România Tv. Daniela Crudu se va muta momentan în apartamentul din Ferentari al tatălui său.

Reamintim că recent, Daniela Crudu a fost împreună cu iubitul croat într-o staţiune de schi din Austria. Fosta asistentă tv părea că şi-a găsit liniştea şi îşi dorea un copil.

SHARE