Drăgușanu, out de la Asia Express! CRBL:'Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând' - video

17 Feb 2019

Echipa de producție a reality show-ului ”Asia Express“ a luat decizia, neaşteptată, de a le scoate din competiție pe Bianca Drăguşanu şi pe sora ei, din cauza numeroaselor nemulţumiri, a atitudinii şi a limbajului folosit de pseudo-vedeta de televiziune. 

  • Drăgușanu, out de la Asia Express! CRBL:'Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând' - video

După ce Bianca Drăguşanu şi-a exprimat desi dorinţa de a reveni acasă şi de a renunţa la competiţie, echipa emisiunii ”Asia Express“ a decis să o înlocuiască pe ea şi pe sora sa cu Iuliana Luciu şi Margherita de la Clejani, eliminate în ediţia precedentă după ce au pierdut proba eliminatorie.

”În fiecare zi suntem mai obosiţi, mai înfometaţi, mai murdari. Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai ţin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă şi să-mi ţin copilul în braţe“, a declarat Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu a oferit și un final apoteotic: ”N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!“.

De altfel, Drăgușanca a fost surprinsă în mai multe momente tensionate, când nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi a început să înjure şi chiar să jignească oameni, nemulţumită fiind de probele la care este supusă, de temperatura prea ridicată sau de ploaie.

CRBL, care pe Drumul Elefantului de la Asia Express face echipă cu Oase, a fost unul dintre cei care și-a  exprimat direct critica față de Drăgușanu: ”Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?“.

SHARE