Noul sezon Asia Express – Drumul Comorilor va testa limitele concurenților în Filipine și Taiwan

07 Oct 2019

În noul sezon Asia Express, poate cel mai dur reality show din România, cursa celor nouă perechi de concurenți se va desfășura în Filipine și Taiwan. 

  • Noul sezon Asia Express – Drumul Comorilor va testa limitele concurenților în Filipine și Taiwan
    Asia Express – Drumul Comorilor va testa limitele concurenților în Filipine și Taiwan

Concurenții  care pornesc pe Drumul Comorilor vor fi nevoiți să respecte aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă. 

Dacă în anii trecuți concurenții  încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte țări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât și pentru echipa de producție.

"Avem o noutate în acest sezon, un jurnal de călătorie care va fi difuzat și la televizor, astfel încât telespectatorii vor putea vedea exact ce se întâmplă la filmări și cum decurg lucrurile în Asia Express", spune Gina Pistol, care a început deja să-și facă bagajul pentru călătoria în Filipine și Taiwan.

Ce vedete participă la Asia Express sezonul 3 - Drumul Comorilor

Până acum, au apărut informații că la noul sezon din Asia Express vor participa Nico și fiica ei, Alex Velea cu Mario Fresh, Alina Ceușan cu Carmen Grebenișan, iar dintr-o altă echipă va face parte make-up artistul Alexandru Abagiu.

Echipele de filmare sunt pregătite să plece din România, în perioada 15-19 octombrie. Asia Express revine la Antena 1 în primăvara anului viitor.

SHARE