Alex Abagiu, în lacrimi la Asia Express. «Am dat cu capul de pământ. Mi-am spart faţa»

17 Feb 2020

Concurenții Asia Express au trecut prin noi situații critice, în aventura vieții lor, în insulele filipineze.

  • Alex Abagiu, în lacrimi la Asia Express. «Am dat cu capul de pământ. Mi-am spart faţa»

În emisiunea difuzată duminică seară, în situația cea mai critică s-a aflat Alex Abagiu, care s-a accidentat destul de grav, durerea făcându-l chiar să izbucnească în lacrimi la un moment dat.

Momentul s-a petrecut atunci când Alex Abagiu alături de coechipierul său, Radu Vlăduț, se aflau foarte aproape de punctul final al cursei lor, urcând pe scările unuia din frumoasele turnuri din Filipine, unde îi aștepta amfitrioana emisiunii, Gina Pistol.

La capătul unui urcuș care a numărat nu mai puțin de 200 de scări, Abagiu s-a împiedicat şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

”Mintea îmi spunea: Dacă nu te ţii, o să cazi. Mi-am spart faţa. Am dat cu capul de pământ. Picioarele mi s-au tăiat, mi-au fugit de tot de sub mine. Nu le-am mai simţit.

Nu am avut niciodată în viaţa mea tipul ăsta de reacţie, să nu mai am control deloc asupra corpului meu, de altfel, asta s-a întâmplat. Am dat cu capul de asflat şi cu genunchii de marginea treptei”, a declarat Abagiu.

”Mă bucur că nu a păţit nimic la mâini. Vă daţi seama că, un make-up artist să păţească ceva la mâini, mai ales că eu l-am convins să vină aici.. îl aveam pe conştiinţă. Bine că nu are nimic la mâini. La genunchi are doar nişte julituri. Deci suntem ok, e bine! Am supravieţuit!”, a spus Radu Vlăduţ, coechipierul și cel mai bun prieten al lui Abagiu.

SHARE