Viorica de la Clejani, despre Margherita, fiica ei de 28 de ani: «Toți greșim. E normal, sunt adolescenți.”»

25 Mai 2020 | scris de Camelia Dobrescu

După ce s-a mai calmat, Viorica de la Clejani n-a mai fost un pericol pentru jurnaștii care făceau de gardă în apropierea casei sale, oferind primele declarații despre cazul fiicei sale, Margherita, după ce aceasta a fost prinsă de Poliție conducând sub influența drogurilor.

  • Viorica de la Clejani, despre Margherita, fiica ei de 28 de ani: «Toți greșim. E normal, sunt adolescenți.”»

Viorica a abordat problema direct, spunându-le jurnaliștilor că, în ”lumea” artistică în care trăiește ea, consumul de droguri este ceva obișnuit, ”oamenii fac lucrurile astea, bă”.

”Eu vin dintr-o generație care n-am auzit de așa ceva și n-am consumat în viața mea. Și pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea, bă! Și oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea. Eu nu m-am atins de așa ceva, de unde să știu eu, o femeie de la țară, cum și ce sunt astea? Nu știu”, a spus Viorica din Clejani.

De asemenea, cântăreața a spus că, dacă fiica ei a greșit, ”e normal, e firesc”, deoarece ”sunt adolescenți”, uitând că Margherita a împlinit 28 de ani.

”Îți dai seama că eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea. Să lăsăm autoritățile să-și facă treaba. Nu? Că așa e frumos. Și după aia, orice ar fi, cât ar greși un copil, eu ca părinte trebuie să-l îndrept pe drumul cel bun și să am grijă de el.  (...)  

Sunt mama ei. Dacă a greșit ... Băi! Care n-a greșit să dea cu piatra. Toți, o dată în viață greșim. E normal, e firesc. Sunt adolescenți.” - a mai spus Viorica.

Întrebată de jurnaliști dacă a stat de vorbă cu Margherita după ce poliția a anunțat că a prins-o drogată la volan, Viorica din Clejani a susținut că a vorbit foarte puțin cu ea de la incident.

”N-am apucat, că nu vreau. M-am consultat cu oameni de specialitate. Indiferent ce ar face un copil, nu trebuie să iei toporul să-i dai în cap. Am vorbit foarte puțin, încerc să o îndrum pe drumul cel bun. Să mănânce, în primul rând”, a mai declarat Viorica de la Clejani.

”Ce să zică? S-a uitat la mine și m-a zis să stai liniștită, că Dumnezeu e sus”, a spu Viorica, când a fost întrebată de ce s-a întâmplat atunci când a întâlnit-o pe Margherita.

SHARE