Vi-o mai reamintiti pe Mama Natura? Tocmai a anuntat ca este insarcinata si va avea un baietel

02 Mai 2019

Frumoasa Roxana Ionescu, care s-a lansat pe platourile de filmare ale Antenei 1, in emisiunea lui Dan Negru, a fost cativa ani in centrul atentiei presei, apoi a preferat sa apara mai putin in public. Acum putina vreme, Roxana a scris pe Facebook ca este insarcinata si va avea un baietel cu prietenul ei, Tinu Vidaicu

  • Vi-o mai reamintiti pe Mama Natura? Tocmai a anuntat ca este insarcinata si va avea un baietel
  • Vi-o mai reamintiti pe Mama Natura? Tocmai a anuntat ca este insarcinata si va avea un baietel

“La inceputul acestui an, iubirea a capatat o alta semnificatie, una mai profunda. 
Pana de curand am crezut ca exista niste limite ale inimii, dar inteleg acum ca iubirea este intr-adevar infinita. 
Suntem recunoscatori pentru experienta care ne asteapta. A fi parintii baietelului nostru ne da curaj si mai multa determinare in a crea un viitor mai frumos in care el sa creasca. Imi doresc sa fim intelepti, mai intelegatori, mai buni. Imi doresc sa fim versiunea cea mai buna a noastra pentru el”, a anuntat Roxana.

Cei doi nu sunt casatoriti deocamdata. ‘Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm (n.r. – spre căsătorie). Discutăm, dar nu s-a stabilit, când o să fie nu o să mă feresc’, a declarat Roxana Ionescu, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

“În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r.: aşa s-au cunoscut). Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. (…) Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. (…). Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a povestit “Mama Natură” în cadrul unei emisiuni tv.

Mama lui Tinu Vidaicu este fericita ca Roxana este aleasa fiului sau si ca viitorii parinti au ales sa nu paraseasca Timisoara.

SHARE