Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină'

05 Ian 2019

Valentina Pelinel, în prezent soția lui Cristi Borcea, a vorbit despre începuturile carierei sale în Statele Unite și despre iubitul ei din acea perioadă, în vârstă de 70 de ani.    

  • Valentina Pelinel, despre primul iubit, de 70 de ani, în SUA: 'I-a împiedicat pe cei din jur să mă trateze ca pe o femeie ieftină'

”Cinci ani am avut acelaşi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecţie şi i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă şi să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuieşte la New York şi colaborează cu mari nume ale modei”, a declarat Valentina Pelinel, conform wowbiz.ro.

Până să-l întâlnească pe reprezentantul prolificității în România - Cristi Borcea, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu, pe care l-ar fi înșelat chiar cu nașul de cununie al cuplului, fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu.

Pelinel a vorbit, recent, despre ce-a de-a doua sa sarcină, urmând ca în noua familie Borcea să mai apară încă două fetițe, dezvăluind ce nume vor purta și când se vor naște. Mai mult, ea a ținut să infirme zvonul că ar fi făcut inseminare artificială pentru a avea această sarcină gemelară.

"Probleme groaznice cu sarcina, ai văzut ce titluri? Doamne, m-am speriat şi eu. Eu sunt bine, sunt pe tocuri, fac sport, încă fac sport, sunt foarte ok. Mi-am dorit tare şi, chiar şi după Milan, mi-am dorit tare să mai am copii. 

Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. Am văzut faţa doamnei doctor şi zice: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Nume de cod: iubirea (n.r. între ea şi Cristi Borcea). 

Să ştii că înainte să fii mamă nu înţelegi copiii exact aşa cum ar trebui şi nici pe mame. Pe mine mă plictiseau discuţiile despre probemele copiilor. Mi-am dat seama că o mamă căreia îi pasă nu poate fi altfel, vorbeşte non-stop pe unde apucă. Eu arătam tuturor poze cu Milan. Ca mamă înţelegi (...) 

Mai am în jur de două luni. Undeva de mărţişor acolo. (...) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (...) Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese", a spus Valentina Pelinel, într-o apariție la Antena Stars.

SHARE