Utilizatorii IPhone 11 se plang ca ecranul telefonului se zgaraie foarte usor

08 Oct 2019

Fanii Apple sunt dezamagiti de cel mai recent telefon lansat pe piata, IPhone 11 si varianta IPhone 11 Pro, scrie The Sun. Englezii au platit de la 1150 de lire in sus pentru un astfel de aparat, care a fost promovat ca avand, printre altele”, “cea mai rezistenta sticla ce poate exista la un smartphone”. 

  • Utilizatorii IPhone 11 se plang ca ecranul telefonului se zgaraie foarte usor
  • Utilizatorii IPhone 11 se plang ca ecranul telefonului se zgaraie foarte usor

La trei saptamani de la lansare, sunt deja multi utilizatori care spun ca sunt nemultumiti de produsul achizionat, din cauza ca atat ecranul, cat si partea din spate se zgaraie mult mai usor chiar decat variantele anterioare lansate sub acest brand.

Prima plangere a venit la doar cinci zile de folosire a noului IPhone, in care un barbat scrie pe Apple’s Support Communities ca telefonul sotiei sale avea zgarieturi pe ecran inca din a doua zi de folosire. 

Apoi, reclamatiile au inceput sa curga, inregistrandu-se deja 250 de plangeri din partea celor care au intampinat aceeasi problema. 

“Sunt utilizator IPhone inca de la prima generatie lansata. Nu am folosit niciodata protectie pentru ecran si niciodata nu mi s-a intamplat, pana acum, ca ecranul sa prezinte zgarieturi serioase. Este prima oara cand vad asa ceva, culmea, chiar cand producatorii se lauda cu sticla folosita pentru ecran”, a scris un englez.

Utilizatorii mai spun ca zgarieturile apar din senin, ei comportandu-se cu telefonul la fel ca si cu cele din generatiile anterioare, crapaturile aparand dupa ce a fost pus in geanta, de doamne, sau in buzunare, de barbati. 

SHARE