Noi imagini cu Elena Udrea din însorita Costa Rica

10 Feb 2019

Elena Udrea a fost eliberată de Crăciun din penitenciarul din Costa Rica unde s-a aflat alături de fosta şefă a DIICOT Alina Bica. Cele două au fost puse în libertate după ce justiţia din România a anulat cererile de extrădare în cazul lor, în condiţiile în care executarea pedepselor le-a fost suspendată în baza deciziei CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

  • Noi imagini cu Elena Udrea din însorita Costa Rica

Ce a surprins a fost faptul că deși înainte de a fi reținută, Udrea era o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, postând imagini şi comentarii referitoare la acuzaţiile care i se aduc sau la evenimente petrecute în ţară, după ieşirea din detenţie ea s-a a avut doar două postări, una după eliberare şi o alta după Anul Nou. 

La mai bine de o lună, Udrea apare într-o imagine făcută publică de iubitul ei, Adrian Alexandrov, în care cei doi sunt la plimbare, împingând căruțul în care se află fiica lor, Eva Maria.

Gestul pare similar unei cărți poștale pe care o trimiteam din vacanță, pe vremuri, celor de acasă - ”noi suntem bine sănătoși, ceea ce vă dorim și vouă...”, ceea ce ne poate face să credem că o confiscare a averii e o pedeapsă mult mai sănătoasă decât cea a privării de libertate, nu?

SHARE