Tudor Giurgiu, la Cluj: «Dacă aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos şi nu Avram Iancu, n-am fi avut parte de aşa ceva». Dar TVR? 

16 Dec 2018

Domnului Tudor Giurgiu, regizor al unor filme anonime, i-a sărit țandăra din cauza faptului că deszăpezirea parcării aeroportului din Cluj n-a fost făcută așa cum trebuie și s-a oțărât la autorități de pe pagina domniei sale de Facebook.

  • Tudor Giurgiu, la Cluj: «Dacă aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos şi nu Avram Iancu, n-am fi avut parte de aşa ceva». Dar TVR? 

Enervarea lu' dom' regizor a provenit de la următorul mesaj distribuit de Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj

”Stimaţi Pasageri,
Regretăm că în această dimineaţă, parcarea din cadrul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj nu a fost deszăpezită şi aţi întâmpinat dificultăţi în găsirea unui loc de parcare. Având în vedere numărul mare de plângeri referitoare la parcare, primite la aeroport în această dimineaţă, ne cerem scuze şi vă informăm că parcarea este administrată de Consiliul Judeţean Cluj prin firma UTI.

Reclamaţiile şi plângerile legate de parcarea Aeroportului Cluj vă rugăm să le transmiteţi către Consiliul Judeţean Cluj la următoarele date de contact: E-mail: infopublic@cjcluj.ro sau cabinetpresedinte@cjcluj.ro, Tel: 0372/ 640 000, Fax: 0372/ 640 070.”

”Ireal. Cum ar fi sa fiţi la Milano, Salzburg, Wroclaw sau Marseille şi să citiţi aşa ceva? Cum ar veni, scuze că suntem incapabili să deszăpezim parcarea şi, vai, daţi cu m**a nu spre noi, ci spre Regiune. Cu tot patriotismul greu încercat în an Centenar, sunt convins că dacă aeroportul s-ar fi chemat Kossuth Lajos şi nu Avram Iancu, n-am fi avut parte de disclaimere de genul asta...”, a comentat mesajul Tudor Giurgiu, pe Facebook. 

Da, probabil că are dreptate, parcarea ar fi trebuit deszăpezită și aeroportul n-ar fi trebuit să invoce motivele menționate, dar modul în care și-a exprimat poziția Tudor Giurgiu ține de mitocănia unui parvenit, devenit ”cineva”, care se consideră un dar prea prețios lumii în care trăiește, al unui ”obosit de România”, cum pot fi întâlniți din ce în ce mai mulți.

Daca domnu' regizor consideră că era de-ajuns o administrație maghiară ca lucrurile să meargă bine, de ce să nu-l invităm să organizeze un festival de film la Budapesta, nu la Cluj, de la a cărui primărie a primit, în 2018, 1.400.000 de milioane de lei.

Și dacă e să ne gândim și mai departe, înțelegând deplin ideea regizorului care a făcut din donarea de spermă un subiect de film, ar trebui să-l întrebăm cum ar fi trebuit să se numească TVR ca domnia sa să nu mai fie citat în raportul Curții de Conturi din 2006, în care se arată că în primul an de mandat la șefia televiziunii naționale, printre alte nereguli grave, a efectuat plăți ilegale în valoare de ”920,6 mii lei, în cadrul unor contracte pentru prestări servicii de consultanță încheiate cu un număr de șase persoane fizice” sau constatarea privind ”înstrăinarea unui imobil de către SRTV printr-un contract de schimb imobiliar cu Consiliul Local Cluj-Napoca și crearea unui prejudiciu la bugetul de stat de 1.625,91 mii lei”.

Evident, cele menționate de Curtea de Conturi sunt istorie, degeaba. Deci, domnu' Tudor Giurgiu, Duna TV, s-ar potrivi?

SHARE