Suri, fiica lui Tom Cruise, are 12 ani şi îşi vede tatăl doar în poze

20 Feb 2019

Tom Cruise o fi un actor celebru, admirat, dar este un tată groaznic! Probabil că sunt tehnicieni sau figuranți ce au avut ocazia să se întâlnească mai des cu Tom Cruise decât a făcut-o singura lui fiică, Suri, rod al relației pe care actorul american a avut-o cu Katie Holmes.

  • Suri, fiica lui Tom Cruise, are 12 ani şi îşi vede tatăl doar în poze

Au trecut aproape şapte ani de când Cruise nu și-a mai întâlnit, faţă în faţă, fiica. Cea mai recentă imagine în care apar împreună a fost surprinsă de fotografi în august 2012, când Tom a dus-o pe Suri într-un parc de distracţii din Florida.

Și chiar mai mult de atât, Cruise i-a cerut administratorului unui grup de fani de pe Facebook să elimine de pe rețeaua de socializare toate imaginile cu fiica sa.

Maryann Carter, o fostă colegă de liceu de-a actorului, care administrează un fan grup pe Facebook, a comunicat membrilor acestuia cererea venită din partea lui Tom Cruise, ca toate pozele cu Suri să fie şterse, motivul fiind acela că ”nu mai face parte din viaţa lui”. 

Deși fosta colegă de liceu apără decizia lui Cruise, într-un alt comentariu, afirmând că o face pentru a o feri pe Suri de expunere într-un astfel de mediu, o asemenea cerere poate fi ca fiind una ciudată. 

Mai multe surse apropiate lui Suri au declarat că, așa cum e normal pentru orice copil, resimte lipsa tatălui său din viața ei, în ciuda coliviei de bunăstare pe care acesta i-o oferă.

SHARE