Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

28 Mar 2019

După ce a cochetat cu cariera de DJ, fără prea mare succes, ajuns la 24 de ani, Connor, unul dintre copiii adoptați de Tom Cruise și Nicole Kidman, a hotărât să se așeze la casa lui, urmând să se căsătorească în curând.

  • Tom Cruise i-a interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului lor

La ceremonia care se va desfășura în rit scientologic, marea absentă va fi mama lui Connor, Nicole Kidman. Tom Cruise interzicându-i fostei soții să participe la eveniment.

”Ce spune Tom este literă de lege. El a decis ca fosta soție să nu fie prezentă la ceremonie, iar Connor a fost imediat de acord. Biserica scientologică nu o consideră binevenită pe Nicole, iar Tom nu o vrea acolo”, a declarat o sursă pentru publicația radaronline.com.

În ceea ce o privește pe viitoarea noră, Tom Cruise este extrem de încântat de faptul că fiul său se căsătorește cu o membră a bisericii scientologice.

Tom Cruise și Nicole Kidman aproape că nu își mai vorbesc de la divorțul lor, ce a avut loc în 2001. Despre Kidman se spune că urăște scientologia și consideră că mariajul său alături de Cruise s-a destrămat din această cauză.

Nicole Kidman nu a fost invitată nici la nunta celuilalt copil pe care l-a adoptat alături de Cruise, Isabella, când aceasta s-a căsătorit cu Max Parker, la Londra, în anul 2013.

SHARE