Tatăl Amaliei Năstase a murit: «Eu am fost sufletul și viața lui»

13 Iul 2019

Tatăl Amaliei Năstase a încetat din viață, vineri, 12 iulie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat tristul eveniment pe rețelele de socializare, într-un mesaj în care elogiază personalitatea celui dispărut.

  • Tatăl Amaliei Năstase a murit: «Eu am fost sufletul și viața lui»

”Băiețelul din poză e tata, Puiu îi spuneau toți. Avea 3 ani și ceva și urma să își piardă tatăl în război. Apoi, împreună cu mama lui, bunica mea, contabil șef la Banca Națională, vor fi dați afară din casa lor de către comuniști pentru că erau burghezi.

De-a lungul vieții, el va fi dat afară de la un liceu, și va termina la alt liceu, apoi dat afară de la facultate și nu va mai fi primit înapoi vreodată tot din pricina “originii nesănătoase”.

Apoi, peste mulți ani a cunoscut-o pe mama și m-a avut pe mine. Eu am fost sufletul și viața lui. TOT ce a făcut, a făcut din dragoste pentru fata lui.

În viața mea nu l-am auzit ridicând glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvânt urât pentru nici o greșeală de a mea deși viața lui nu a fost deloc ușoară, dimpotrivă. Pentru mine el a fost și va rămâne cel mai bun tată din lume.

Astăzi ne-am despărțit în această lume dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.
 

SHARE