Fostul ginere al lui Băsescu, replică în scandalul cu Gigi Becali: 'Eu cred că locul lui e la ospiciu'

02 Ian 2019

După ce prin tabloide a apărut informația despre sfada sa cu Gigi Becali, Bogdan Ionescu - Syda a ţinut să-și exprime propriul punct de vedere cu privire la incident.

  • Fostul ginere al lui Băsescu, replică în scandalul cu Gigi Becali: 'Eu cred că locul lui e la ospiciu'

Evenimentul violent a avut loc cu doar două zile înainte de Revelion, într-un renumit hotel din Poiana Brașov. La un moment dat, Becali  s-a dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun, și din câte se pare că în momentul când l-a recunoscut, nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa lui.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a confirmat că a părăsit localul în care se afla, dar nu ca urmare a faptului că a fost obligat de Becali, ci din bun-simţ, pentru a evita ca neînţelegerea să degenereze.

"Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei.

Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată! Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește.

Este o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție în Poiană, e tarlaua maică-sii?”, a declarat Bogdan Ionescu pentru spynews.ro.

SHARE