Sotia lui Ilie Nastase: ‘Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie’

08 Oct 2019

Cea mai recenta stire difuzata de tabloide este ca Ioana Simion, actuala sotie a lui Ilie Nastase, a parasit domiciliul conjugal din Primaverii si s-a mutat singura intr-un apartament inchiriat in nordul Capitalei. Doamna Nastase a declarat pentru Click ca acea casa are o influenta negativa asupra ei si chiar asupra relatiei lor, astfel ca, pentru ca mariajul sa dainuie, prefera sa locuiasca singura si sa tina legatura in continuare cu Ilie. 

  • Sotia lui Ilie Nastase: ‘Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie’

Ioana Simion a simtit nevoia sa vorbeasca mai mult despre trecutul ei, facand marturisiri despre fosta relatie. Astfel, ea a fost casatorita cu un potent om de afaceri, care a rasfatat-o timp de 22 de ani, cat a durat mariajul. 

„Trebuie să recunosc că eram mult mai aranjată și cochetă până să-l cunosc pe Ilie. Am primit foarte multe haine și genți de la el. La orice aniversare, ieșire, că era Paris sau Dubai, îmi cumpăra mereu de la diamante,până la mașini. 22 de ani am fost căsătoriți și ne-am înțeles bine.

Ne-am despărțit acum trei ani, nu mai comunicăm, dar am tot respectul pentru el, pentru că este tatăl copilului meu. Așadar, când m-a cunoscut Ilie, știam ce, nu m-a luat chiar așa de la colțul străzii. Nu sunt o pițipoancă pe care a luat-o și a îmbrăcat-o Ilie", a declarat Ioana Simion.

SHARE