Premieră! Simona Halep și-a sărutat iubitul în public, pe plajă la Mamaia

19 Iul 2019

După ce presa tabloidă i-a surprins ținându-se de mână în drum spre un restaurant, acum Simona Halep, campioana de la Wimbledon, a făcut pasul următor lăsând să-i scape un sărut în văzul lumii, pe plaja din Mamaia.

  • Premieră! Simona Halep și-a sărutat iubitul în public, pe plajă la Mamaia
  • Premieră! Simona Halep și-a sărutat iubitul în public, pe plajă la Mamaia

După ce englezii au făcut speculaţii în ceea ce priveşte relaţia Simonei Halep cu Radu Barbu, sportiva din România a apărut în Bucureşti la braţ cu altcineva - Toni Iuruc, un milionar machedon în vârstă de 40 de ani, care deţine mai multe afaceri în România.

Cei doi au fost văzuţi, mai întâi, într-un restaurant din zona Herăstrău, unde erau aşteptaţi de părinţii şi fratele fostului lider WTA. La finalul întâlnirii, cei doi au plecat împreună.

Simona și Toni au fost remarcați vineri după-amiază pe o plajă din Mamaia, Simona și-a întâmpinat iubitul, care a venit mai târziu la șezlonguri, discutând ceva cu proprietarul skijet-ului cu care s-au zbânțuit pe valuri, într-o cămașă albă, largă, cu o pălărie pe cap, un zâmbet și... un sărut.

Relația celor doi este de dată recentă, dar pare să aibă legătură cu relaxarea atât de mult invocată de Simona în conferințele de presă de la Wimbledon. Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape sportivei, atât în timpul antrenamentelor, cât și la meciurile oficiale, având grijă însă să păstreze o distanță considerabilă, pentru a nu  muta atenția jurnaliștilor de la jocul de pe teren la schimbările din viața sentimentală a Simonei.

SHARE