Sharon Stone, topless și în scena din Basic Instinct în Vogue: 'Sunt pedepsită că am 60 de ani'

08 Mai 2019

Și cu puțin ajutor din partea Photoshop-ului, Sharon Stone apare într-un pictorial în ediția portugheză a Vogue ca o sfidare la trecerea timpului, demonstrând că o femeie poate fi sexy la orice vârstă. 
 
”Întotdeauna au existat persoane care au încercat să mă reducă la tăcere dintr-un motiv sau altul. Mi s-a spus că nu sunt suficient de frumoasă, că nu sunt suficient de talentată. Iar acum, pentru că nu sunt suficient de tânără. Aşa că da, mă lupt cu îmbătrânirea pentru că sunt pedepsită că am 60 de ani“, mărturisește Stone în paginile Vogue.

  • Sharon Stone, topless și în scena din Basic Instinct în Vogue: 'Sunt pedepsită că am 60 de ani'


 
Sharon Stone a mai vorbit și despre ce culisele industriei cinematografice din 1980, atunci când ea şi-a făcut debutul, făcând o declarație surprinzătoare. 

”Când mi-am început cariera, termenul «fuckable» era folosit de șefii studiourilor pentru a te evalua dacă ești potrivit pentru a obţine roluri. Directorii executivi se strângeau în jurul unei mese şi discutau acest cum fiecare dintre noi era cu adevărat «fuckable». Pe mine nu m-au considerat c-aș fi“, a dezvăluit Stone în interviul acordat Vogue.

SHARE