Sharon Stone anunță sfârșitul epocii anti-îmbătrânire: Am înțeles, ca o europeancă, faptul că o femeie devine mai frumoasă odată cu vârsta

23 Oct 2019 | scris de Ioana Constantinescu

În ciuda celor spuse prin popor, cum că pentru unele femei viaţa după 40 de ani ar deveni mai puțin fericită, într-un interviu oferite revistei Allure, actrița Sharon Stone spune că la 61 de ani se simte mai bine ca oricând în pielea ei, chiar mai bine decât în tinerețe    

  • Sharon Stone anunță sfârșitul epocii anti-îmbătrânire: Am înțeles, ca o europeancă, faptul că o femeie devine mai frumoasă odată cu vârsta
    Sharon Stone anunță sfârșitul epocii anti-îmbătrânire

”Îmi place mult mai mult corpul meu acum și sunt foarte recunoscătoare pentru această stare. Când eram mai tânără, toată lumea îmi amintea de defectele pe care le avea corpul meu – ca era prea aşa, prea pe dincolo. Când am început filmările la «Basic Instinct», au angajat un make-up artist care îmi punea kilograme de machiaj în fiecare zi şi, în fiecare zi, mergeam la cabina mea şi îndepărtam machiajul“, a mărturisit Sharon Stone.

Actrița mai spune că aprecierea pe care o dă corpului său nu se referă strict la aspect, ci că este vorba și despre modul în care se simte şi despre ceea ce și cum gândeşte - în special după ce a trecut prin recuperarea de după accidentul vascular cerebral suferit în 2001.

”Am început să înţeleg că urma să fiu mai mult ca o femeie din Europa, care devine mai frumoasă odată cu vârsta şi care înţelege că femeile sunt și mai sclipitoare decât fetele, pentru că mai multă experienţă“, spune ea.

Stone și-a reamintit și de începuturile sale la Hollywood, când când actrițe consacrate, cum ar fi Shirley MacLaine sau Faye Dunaway, au întâmpinat-o cu amabilitate și că la rândul său încearcă să ofere același lucru tinerei generații.

”O fac când văd un talent precum Margot Robbie - e foarte bună în tot ceea ce face, sunt nebună după ea“, a spus Stone.

Sharon Stone anunță sfârșitul epocii anti-îmbătrânire

”Când intram la Globurile de Aur şi nu ştiam cum să trec neobservată presă, îmi plăcea ce spunea Tonya Harding, care era în faţa mea : «Lasă-mă să îţi arăt ce trebuie să faci. Pune-ţi poşeta sub braţul cu care ai de gând să îţi ridici fusta, apoi urcă scările“, a mai povestit Sharon Stone.

”Și perioada de 40 de ani a fost atât de frumoasă... Nu mai puteam lucra pentru că actrițele, odată ce împlineau 40 de ani, nu mai primeau roluri la Hollywood“, a spus Stone. 

”Am fost o mamă cu trei băieţi frumoşi. M-am recuperat după un atac vascular cerebral, am fost în instanţă pentru procesul de custodie în mod constant pentru copilul cel mare.

Dar cu toate acele provocări, simțeam că e și ceva minunat în acea perioadă. Şi chiar dacă nimeni nu voia să mă întâlnească - nimeni nu-şi dorea o femeie care avea copii mici - a fost o perioadă de reconciliere şi schimbare, de înţelegere cu mine însămi. A fost perioada mea cu cea mai mare schimbare, dar perioada în care am crezut că sunt cea mai frumoasă“, declară Sharon Stone.

SHARE