Serena Williams a dezvăluit, fără să vrea, sexul bebelușului regal așteptat de Harry și Meghan - video

06 Apr 2019

Serena Williams a dezvăluit, fără să vrea, sexul bebelușului pe care Prințul Harry și Meghan Markle îl așteaptă, alături de întreaga planetă, să apară pe lume. Într-un interviu live, jucătoarea americană de tenis a lăsat să se înțeleagă că ducii de Sussex așteaptă o fetiță.

  • Serena Williams a dezvăluit, fără să vrea, sexul bebelușului regal așteptat de Harry și Meghan - video

Sportiva, mamă unei fetițe de un an, a fost intervievată de postul de televiziune E! News, unde a vorbit despre cum este viața de mămică. În acest context, Serena Williams a  făcut o referire și la Meghan Markle ca fiind ”prietena ei”, însă fără să o numească.

”E important ca mamele să-și accepte greșelile și să nu se aștepte să fie totul perfect. Punem atât de multă presiune pe noi... Prietena mea este însărcinată și mi-a zis: ”Oh, copilul meu va face asta.” M-am uitat la ea și i-am spus: ”Nu, EA nu va face asta”, a spus Williams.

Deși Serena Williams nu a numit-o direct pe Meghan Markle, ea este cea mai cunoscută prietenă însărcinată a sportivei. Mai mult, Serena Williams i-a organizat chiar și o petrecere, pentru a-i celebra sarcina ducesei.

Nu e foarte clar dacă Serena a realizat gafa comisă, precizează Daily Mail. Contactată de tabloid, Williams nu a dorit să comenteze informația. 

SHARE