După ce l-a jignit pe Ion Dichiseanu, mârlănia lui Șerban Huidu, pusă la punct de fiica actorului, Ioana Dichiseanu

27 Noi 2018 | scris de Medeea Moldovan

Ioana Dichiseanu simțit nevoia să reacționeze, într-o postare făcută pe contul său de Facebook, după ce Șerban Huidu a făcut referire într-un mod neelegant, în emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, la tatăl său, Ion Dichiseanu. 

  • După ce l-a jignit pe Ion Dichiseanu, mârlănia lui Șerban Huidu, pusă la punct de fiica actorului, Ioana Dichiseanu

”Domnul Serban Huidu nu a invatat nimic din lectiile primite de la viata, iar emisiunea Cronica Carcotasilor nu stie ce inseamna cu adevarat un pamflet. Nu cunosc notiunea de respect si cultiva grobianismul. Nu afirmi despre un om in varsta , indiferent de pozitia sociala pe care o are, ca este "mos " si ca "ajunge cu greu" intr-un platou de televiziune. Nu stiu daca cei care prezinta aceasta "emisiune" s-au remarcat altcumva pe plan profesional in afara de a se hrani ca larvele din carierele altora.” a scris Ioana Dichiseanu, pe Facebook. 

Postarea a generat un val de comentarii critice la adresa lui Huidu era criticat, care le-a răspuns tuturor în stilul său caracteristic, adică mârlănește.

Într-unul din răspunsurile la aceste comentarii, Șerban Huidu i-a scris unui internaut: ”Te poți lua de mână cu țața Dichiseanu”. 

Ulterior, Șerban Huidu, fără alte argumente, l-a atacat pe soțul Ioanei Dichiseanu, Adrian Artene. 

Șerban Huidu: ”Adevărul e că aceste cuvinte venind de la iubita celui ce a prezentat ani de zile emisiunile Cancan sunt chiar înălțătoare. A dracu ipocrizie”.

Ioana Dichiseanu: ”În primul rând sunt fiica lui Ion Dichiseanu, despre care ați vorbit cu atât de mult ”respect” și, într-adevăr, sunt iubita unui om extrem de respectuos și care s-a remarcat prin multe altele. Sunt mândră în ambele cazuri. Nu știu despre ipocrizie, dar cu siguranță, în ceea ce vă privește, este regretabil că nu puteți înțelege și nu vă puteți cere scuze pentru limbajul folosit. Și fiindcă nu sunt ipocrită, vă spun că mi-ar fi rușine să vă fiu fiică sau iubită”.

Șerban Huidu: ”Mă cunoști cumva? Sau doar din ce a prezentat iubitul în emisiunile de rară calitate. După ce mă cunoști să dai verdicte. Până atunci să fii conștientă de propria ipocrizie”.

Ioana Dichiseanu: ”Văd că îmi vorbești la persoana a doua singular. O voi face și eu. Eu n-am dat verdicte și eu nu sunt ca tine, nu judec oamenii pe care nu-i cunosc. Nici tu nu mă cunoști și nu te tragi de șireturi cu tatăl mei. Despre el este vorba. Și am o intrebare: emisiunea pe care o prezinți este de artă, de cultură cumva? Nu ai înțeles nimic. Să dea Dumnezeu să ajungi la vârsta tatălui meu și să ai măcar jumătate din luciditatea și forța lui. Să fii sănătos”.

SHARE