Ryan O'Neal, actorul din «Love Story», și-a reîntâlnit fiica şi nepoţii săi după 17 ani de certuri

17 Sep 2020 | scris de Ioana Constantinescu

A sosit și vremea împăcării în familia actorului Ryan O'Neal, starul in filmul "Love Story" şi fiica sa au reușit să îngroape securea războiului, după o lungă perioadă de conflicte.

  • Ryan O'Neal, actorul din «Love Story», și-a reîntâlnit fiica şi nepoţii săi după 17 ani de certuri

"Dacă familia O'Neal poate ajunge la împăcare, atunci orice e posibil", a comentat Sean McEnroe, nepotul actorului, băiatul fiicei lui, Tatum, imaginea cu reuniunea de familie, care s-a petrecut după o pauză de 17 ani.

Mesajul lui Sean subliniază cât de adânci au fost conflictele între ei - într-atât încât, la un moment dat, o împăcare părea imposibilă... 

Ruptura dintre Tatum şi tatăl ei este de notorietate la Hollywood. Cei doi au jucat împreună în Paper Moon, peliculă realizată în 1973, Tatum devenind cea mai tânără câştigătoare de Oscar, la  doar 10 ani.

Ulterior viaţa ei s-a schimbat radical, la doar 16 ani fiind abandonată, conform spuselor ei, de tatăl său, care a plecat purtat de valurile iubirii să locuiască împreună cu noua lui iubită, actriţa Farrah Fawcett.

Tatum nu a găsit sprijin nici în partea mamei ei, fiindcă Joanna Moore era dependentă de alcool şi amfetamine, astfel că, la rândul ei, adolescenta a căzut în ghearele adicției.

Căsătorită între 1986 şi 1994 cu jucătorul de tenis John McEnroe, Tatum a dus o cruntă luptă cu el pentru custodia celor trei copii ai lor.

În 2004, şi-a publicat autobiografia, ”A Paper Life”, în care scria că ruptura de tatăl ei este definitivă...

Destrămarea familiei a împins-o pe Tatum înapoi în braţele drogurilor, în 2008 ajungând şi în închisoare din această cauză.

Iată, însă, că acum lucrurile par să se fi reaşezat în familia O'Neal, iar Tatum, ajunsă la 56 de ani, şi Ryan, în vârstă de 79 de ani, au înţeles că împăcarea este calea spre vindecare.

SHARE