Restaurantul la care comanzi un hamburger și te poți trezi cu absolut orice în farfurie!

13 Apr 2019

Una din cele mai nefericite și frustrante experiențe prin care poate trece clientul unui restaurant este să nu-i fie adus felul de mâncare pe care l-a comandat. În mod surprinzător, există un restaurant care chiar asta oferă!

  • Restaurantul la care comanzi un hamburger și te poți trezi cu absolut orice în farfurie!

Premisa de la care a plecat un experiment desfășurat, pentru o perioadă limitată, într-un local din Tokyo, a fost că personalul s-ar putea să nu aducă clienților chiar comanda pe care și-au dorit-o, pentru că chelnerii au fost persoane care suferă de demență. De aceea, pe timpul experimentului, și-au schimbat și numele, The Restaurant of Order Mistakes - Restaurantul Comenzilor Greșite.

Un blogger japonez din domeniul culinar, Mizuho Kudo, a fost cel care a adus în atenția publicului acest exercițiu, și, după spusele sale, a fost o experiență cât se poate de plăcută. A comandat un hamburger, dar i-au fost aduse găluște umplute, pe care le-a catalogat drept delicioase. Cât despre chelneri, blogger-ul spune că erau plini de zâmbete și că se distrau de minune.

Experimentul a dorit să atragă atenția asupra modului în care societatea percepe bolnavii de demență, și că, doar cu puțină înțelegere, aceștia pot fi încadrați social. Japonia...

SHARE