Razvan Simion: ‘Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine’

08 Iun 2020

Răzvan Simion, prezentator al emisiunii matinale a Antenei 1, şi cantareata Lidia Buble s-au despărţit după cinci ani de relaţie. Anuntul a fost facut, pe Instagram de Razvan.  Despre cei doi s-a spus ca s-au indragostit unul de celalalt la prima vedere, cand Buble a fost invitata in emisiunea de dimineata a Antenei 1.

  • Razvan Simion: ‘Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine’

„O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan motiveaza despărţirea de Lidia Buble.

Razvan era casatorit cu Diana, impreuna cu care are doi copii, Ianca si Tudor, in momentul in care a cunoscut-o pe Buble. Divortul de ea a fost pronuntat in 2016.

SHARE