Povestea motanului care s-a întors acasă, mergând 20 de km pe jos, și pe care stăpânii l-au trimis la eutanasiere

02 Feb 2019

Motanul unei familii americane din Carolina de Nord a mers pe jos aproape 20 de kilometri, împins de dorul de casă, dar ajuns acolo, foștii stăpânii nu au fost foarte fericiţi să îl revadă, ducându-l ldirect a veterinar, pentru eutanasiere.

  • Povestea motanului care s-a întors acasă, mergând 20 de km pe jos, și pe care stăpânii l-au trimis la eutanasiere

Povestea motanului Toby, relatată de Protecţia Animalelor din Raleigh, a impresionat opinia publică.

Proprietarii săi au dorit să scape de el, oferindu-l altei familii, dar lui Toby i s-a făcut dor de foștii stăpâni și s-a întors pe jos acasă, parcurgând aproape 20 de kilometri.

Regăsirea nu a fost una care să fi înmuiat sufletele stăpânilor, imediat ce l-au remarcat, oamenii l-au dus la veterinar, cerându-i acestuia să-l eutanasieze.

Spre norocul lui Toby, veterinarul nu a fost de acord cu eutanasierea, și, descoperind că nu are nicio afecțiune care să motiveze omorârea lui, l-a preluat de la stăpâni fiind mutat într-un adăpost pentru animale și oferit spre adopție. 

Povestea motanului a devenit rapid virală, și s-a încheiat în mod fericit, cei de la Protecţia Animalelor anunțând publicul că ”Toby are trei noi frați - o felină și doi oameni - și o nouă mamă, salvatoare de pisici, care îi arată ce înseamnă cu adevărat dragostea unei familii.

SHARE