Povestea emotionanta a fiului niciodata recunoscut de Alain Delon

16 Aug 2019

Viata lui Alain Delon, marele actor francez, aflat acum in recuperare, la o clinica elvetiana unde se trateaza marile staruri si sefii de state din intreaga lume, putea fi oricand subiectul unui film.

  • Povestea emotionanta a fiului niciodata recunoscut de Alain Delon
  • Povestea emotionanta a fiului niciodata recunoscut de Alain Delon
  • Povestea emotionanta a fiului niciodata recunoscut de Alain Delon
  • Povestea emotionanta a fiului niciodata recunoscut de Alain Delon

Casatorit de mai multe ori, acuzat ca si-ar fi lovit partenerele, aratat cu degetul de cei doi fii recunoscuti ai sai, Alain si Anthony, pentru duritate si violente de-a lungul copilariei lor, Delon mai are un fiu, Ari Boulogne, rezultat dintr-o relatie cu artista germana Nico.

Nascut in 1962, sub numele de Christian Aaron Paffgen, copilul a mostenit trasaturile cele mai frumoase de la celebrii sai parinti. Nico, vazand ca reunumitului actor nici prin cap nu-I trece sa-si recunoasca fiul, i-a scris mamei lui Delon, Edith Boulogne, intreaga poveste, spunand ca Alain refuza sa-si asume paternitatea. Iar Edith, vazand poza lui Ari, a declarat presei urmatoarea declaratie: “Am fost convinsa de la inceput ca este nepotul meu si am mers imediat la mama lui, Nico. Ari avea cam doi ani si l-a intampinat pe sotul meu de-atunci cu bratele deschise. Ne-a emotionat foarte mult, mai ales ca semana perfect cu Alain, in copilarie. Si l-am luat sa locuiasca cu noi. Alain a fost furios, mi-a transmis prin agentul lui sa aleg intre copil si el. I-a raspuns sotul meu: “Tu poti sa te intretii singur si inca bine, dar Ari nu poate”, asa ca l-am pastrat la noi pe micul Ari.

Ganditi-va si dumneavoastra, era atat de mic. Inainte sa-l luam la noi, Nico, mama lui, il lua in toate turneele ei. Ari nu mancase, pana la doi ani, decat cartofi prajiti, in gari, hoteluri si aeroporturi. Ea avea un stil de viata boem. Dupa ce ni l-a incredintat, venea sa-l vada o data la trei ani. Odata, i-a adus un cadou din Statele Unite. Ghiciti ce? O portocala. Sotul meu si cu mine ne-am uitat unul la celalalt siderati. Nu am judecat-o niciodata. Nico era cea mai frumoasa femeie pe care o vazusem vreodata”, a spus ea.

Mama lui Delon l-a adoptat pe Ari, caruia i-a dat numele Boulogne.

Ari este, in prezent, fotograf si a avut, la randul lui o viata tumultoasa. Mama lui, Nico, i-a oferit, in adolescenta, acces nelimitat la heroina. Ari spunea ca au impartit, de multe ori, aceeasi seringa. Si-a petrecut o parte din viata in clinici si spitale psihiatrice. Are acum doi copii.

SHARE