Poleială! Ce trucuri folosesc clienţii fără bani în cluburile de fiţe pentru a părea bogaţi

27 Dec 2018

Ipocrizia este una din ”plăcerile” cu care ne confruntăm în viața noastră de zi cu zi. Și parcă din ce în ce mai mulți vor să pară altceva decât ceea ce sunt, dedublându-și personalitatea și amalgamându-se într-un amestec de adevăr și minciună din care nici ei nu mai pot discerne realitatea... 

  • Poleială! Ce trucuri folosesc clienţii fără bani în cluburile de fiţe pentru a părea bogaţi

Media ne-a nenorocit în ultimele zile ochii și urechile cu relatări despre ”distracția” din cluburile de fițe de la mare, unde, cei care le frecventează o fac din dorința de a se etala în lumea așa-zis bună, care are și ea, la rândul ei, propria ierarhie.

Cei care vor să se spargă în figuri, în cele mai notorii dintre cluburi, deşi nu au banii, nu puțini pentru a face regulat consumaţie, apelează la o serie de trucuri.

În primul rând, înainte de ieși în club se face ”încălzirea” - câteva pahare de băutură, care să aducă o stare euforică, care pe lângă faptul că elimină inhibițiile, face să dispară dorința de a mai consuma alcool, deci nici bani.

Un alt truc, des folosit de cei care se doresc a fi poleiți, este să comande o băutură ieftină de care să tragă toată noaptea.

Pentru a-i impresiona pe cei din jur, contra unui bacșiș, chelnerul, poate aduce la masă o băutură ieftină - o șampanie oarecare - într-un cadru festiv, insoțită de artificii - va conta doar momentul aducerii sticlei, lumea filmează, se postează pe Facebook, se face un selfie, iar lumea din jur habar nu au ce se bea, de fapt.

O altă metodă de a înșela aparențele - ”San Robineto” - vizează conținutul unei sticle cu băutură, care, după ce a fost golit, poate fi înlocuită cu apă luată direct de la robinetul de la baie

Tot pentru imagine, băieţii cumpără de la ateliere de brichete şi chei, brelocuri cu marca Audi, Mercedes, BMW, Porsche etc., care, etalate ostentativ, poate indica faptul că sunt proprietarii unei mașini de lux,  deşi nu vor putea conduce pe nimeni, spre camera de hotel, la volanul uneia.

”A venit unul şi-mi arăta cu cheia de la maşină ce băutură vrea. Mi-a zis: «Dă-mi un ZUP». Un ce? Voia să bea 7Up. Pun pariu că amărăşteanul avea stomacul gol şi pleca acasă cu metroul, la 5 dimineaţa. Dar îmi flutura mie cheia sub nas“, povesteșe un barman dintr-un astfel club de fiţe .

O mașină obișnuită mai poate poate fi scuzată și de faptul că cea de fițe se află în service, iar reprezentanţa auto a oferit una mai ”slabă”, pentru uz temporar, pentru că n-aveau alta ca a ta.

Pentru a epata, se mai pot purta, la telefon, cu voce tare, negocieri de afaceri imaginare în care se aduc în discuţie sume cu multe zerouri. 

 

SHARE