Petre Roman, bunicul de 73 de ani care mimează tinerețea

14 Aug 2019

Cele generic numite ”fetele de la APACA mureau de dragul lui în urmă cu 30 de ani. Adevărul că arăta altfel decât predecesorii săi în funcția de prim-ministru al României, era tânăr încă, drăguț, știa să vorbească, n-avea burtă și avea pulovăr roșu...

  •  Petre Roman, bunicul de 73 de ani care mimează tinerețea

Anii au trecut, Petre Roman, cel dintâi prim-ministru al României ieșite din comunism are 73 de ani, dar, din nefericire pentru el, nu prea conștientizează lucru ăsta, îmbrăcându-se fix ca un un adolescent. Are părul vopsit și nu se sfiește să poarte maieuri și pantaloni scurți mulați.

Cea mai recentă fotografie în care Petre Roman apare alături de soția sa, Silvia, cu 25 de ani mai tânără a fost făcută în acest sezon estival la mare. Silvia poartă o rochie albă, lejeră, asortată cu o pereche de sandale comode, în timp ce Petre este de-a dreptul penibil, îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți, cu un maieu negru și cu niște mocasini negri din piele în picioare.

E greu de înțeles de ce un tip inteligent, ca Roman, nu-și poate accepta vârsta sau de ce ține neapărat ca aceasta situație să fie chiar așa în văzul lumii. Poare că uneori, atunci când tinerețea dispare din spirit, unii chiar au nevoie să o exprime vizual...

Pe 22 iulie, cei doi au sărbătorit zece ani de căsnicie, dar și ziua lui de naștere.

”Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit zece ani de căsătorie și peste zece ani de iubire! Îți mulțumesc pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită! Mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită. Mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă  împlinită și o femeie fericită  alături de băieții mei. Mulțumesc Doamne!”, a scris Silvia Chifiriuc pe pagina sa de Facebook.

SHARE