Fiul cel mare al Oliviei Steer a renunțat la regimul vegetarian. Cum a reacționat vedeta?

28 Mar 2019

Se știe că Olivia Steer este adeptă a regimului vegetarian de câțiva ani buni. Împreună cu Andi Moisescu, are doi băieți, David (12 ani) și Luca (10 ani), pe care Olivia i-a crescut cu acest regim, despre care crede că-I poate feri de boli.

  • Fiul cel mare al Oliviei Steer a renunțat la regimul vegetarian. Cum a reacționat vedeta?

Doar că puștiul cel mare, David, într-o zi, i-a spus mamei sale că vrea să fie în rând cu colegii de la școală șisă mănânce tot ce mănâncă și ei, a povestit Olivia Steer la “Dincolo de aparențe”, emisiune de la Antena Stars. 

”Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început iniţial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că îşi doreşte să mănânce şi el acelaşi lucru alături de colegii săi de la şcoală.

Îţi dai seama că am luat poziţie pentru că la şcoală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, aşa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele şi dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalţi nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Şi a fost decizia lui să fie omnivor şi, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă.

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forţa ce mâncare şi în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Aşa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme şi să îl doară burtica şi să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a mai spus Olivia Steer.

SHARE