Prima nunta 'roșie' a anului? Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc

23 Ian 2019

După ce și-au purtat sentimente puternice și reciproc avantajoase, atât în viața de cuplu, cât și în cea politică, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au hotărât să-și unească destinele legal și în fața lui Dumnezeu.

  • Prima nunta 'roșie' a anului? Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc

Cu această ocazie putem consemna și o întărire a legăturii dintre cele două Camere ale Parlamentului, ea fiind deputat, el, senator.

Lia Olguța Vasilescu a confirmat informația, pentru stiripesurse.ro, dar a explicat că nu dorește să ofere alte detalii despre eveniment.

Conform sursei citate, cununia civilă va avea loc în luna februarie a acestui an, iar cununia religioasă va avea loc în luna martie. Ambele evenimente vor avea loc la Craiova, orașul din care provin cei doi.

”Nașii vor fi niște prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitați foarte mulți prieteni și colegi apropriați”, au mai precizat sursele citate.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare.

În 2015 Claudiu Manda a divorțat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Este de așteptat ca la acest eveniment să participe toată crema PSD, dar și lideri politici care au o relație bună cu cei doi.

Cu la fel de mare interes este așteptată și nunta liderului trandafirilor, Liviu Dragnea, cu mai tânăra sa aleasă. Evenimentul va avea probabil loc mai prin vară, acesta fiind unul dintre motivele pentru care cuplul Vasilescu-Manda a ales ca nunta lor să aibă loc în această perioadă a anului, pentru a nu forța membrii partidului la două cheltuieli importante succesive, doar sunt socialiști, nu? 

SHARE