Ce și-a mai mărit Nicoleta Luciu...

23 Ian 2019

Fiecare dintre noi are în cap imaginea lui despre perfecțiune, unora, li se zbate atât de tare ideea asta încăt dă pe-afară, rezultând intervenții chirurgicale ce pot fi catalogate ca fiind mai mult sau mai puțin estetice.

  • Ce și-a mai mărit Nicoleta Luciu...

Deși a fost dăruită cu frumusețe, Nicoleta Luciu, fostă Miss România în urmă cu peste 20 de ani, a demonstrat că are reale probleme cu mărimea.

Mai întâi au fost sânii, pe care, gândindu-se la niște baloane și i-a dorit la niște dimensiuni gigantice, încât, nu peste mult timp, din cauza asta a început să aibă probleme cu spatele, din cauza greutății implanturilor. 

Nu s-a liniștit, și după ce-a revenit la dimensiuni normale ale bustului și iar i-a încolțit dorința de a încerca scalarea altei părți anatomice. De data asta de atenția sa au beneficiat fesele, care și-au mărit volumul prin aportul de grăsime personală.

Și n-au trecut nici doi ani și Luciu a recidivat, a căutat, a cercetat și a ales - dinții. Cum n-a auzit de Marin Sorescu, nu a fost vorba de ”trei dinți din față”, ci de patru, pe care, conform dentistului care a făcut operația, i-a alungit cu 2.5 milimetri.

“Eu săptămânal vin în Bucureşti pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinţii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei «s», dar a trecut, sunt foarte bine”, a declarat Nicoleta Luciu pentru tabloidul Click!.

Și cum nici cu dinții nu-și va fi atins idealul, așteptăm cu nerăbdare următoarea mărire a Nicoletei Luciu.

SHARE