Myley Cyrus, despre mariajul cu Liam Hemsworth: 'Pierderea casei ne-a afectat mai mult decât faptul că ne-am căsătorit'

21 Feb 2019 | scris de Medeea Moldovan

A fost nunta pe care fanii amândurora o așteptau cu nerăbdare, dar care s-a întâmplat pe neștiute și pe repede înainte, Miley Cyrus și Liam Hemsworth confirmând aproape de intrarea în 2019 că sunt soț și soție.

  • Myley Cyrus, despre mariajul cu Liam Hemsworth: 'Pierderea casei ne-a afectat mai mult decât faptul că ne-am căsătorit'

Într-un interviu acordat Vanity Fair, Miley Cyrus explică care au fost motivele pentru care în final a spus ”Da!”.

”Motivul pentru care oamenii se mai căsătoresc pare a fi unul de modă veche, dar cred că cel pentru care noi am făcut-o nu se încadrează în acest tipar, de fapt, cred că ține mai mult de New Age. 

O mare parte din identitatea mea poate fi definită ca fiind ciudată. Ceea ce propăvăduiesc este că oamenii se îndrăgostesc, nu genuri, nu înfățișări și că iubirea există la un nivel spiritual. Așa că, redefinind, căsătoria noastră reprezintă modul în care o persoană ciudată ca mine se regăsește într-o relație heterosexuală”, spune Myley Cyrus.

"Nu are nimic de a face cu sexualitatea, iar eu cred că relațiile și parteneriatele din noile generații nu mai au de mult vreo legătură cu sexualitatea sau genul. Sexul și genul reprezintă doar o mică parte, aproape irelevantă, dintr-o relație”, a adăugat cântăreața.

Cyrus a mai spus că nu se simte o persoană diferită după oficierea căsătoriei, declarând că nu sesizează vreo schimbare majoră: "Diferența este de zero la sută, aș putea spune că pierderea casei noastre (în incendiul petrecut anul trecut în California - N.R.) ne-a afectat mai mult decât faptul că ne-am căsătorit. Purtam inele și înainte, nu mi-am dorit încă unul (verigheta - N.R.)".

SHARE