Motivul din spatele alegerii numelui băiețelului lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva

16 Mai 2019

Numele ales de Ștefan Bănică și de Lavinia Pîrva pentru băiețelul lor nou-născut, Alexandru, are o semnificație aparte pentru artist.

  • Motivul din spatele alegerii numelui băiețelului lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva
    Ștefan Bănică Jr., alături de tatăl și de fratele său

Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oară, după ce actuala sa soție, Lavinia Pîrva, a născut un băiețel, primul copil al cuplului, care a primit numele Alexandru.

Alexandru, numele ales de Ștefan Bănică Jr. pentru cel de-al treilea copil al său, nu s-a făcut deloc întâmplător, povestea fiind una emoționantă.

Alexandru era unul din numele fratelui vitreg al lui Ștefan Bănică Jr, care a încetat din viață în urma unui tragic accident rutier, în anul 2001.

Alexandru Silviu Bănică, cunoscut printre prieteni drept ”Babanu”, s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea, a supravieţuit.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau frați vitregi, primul, rod al relației cu jurnalista Sanda Lițeanu, cel de-al doilea, alături de cea de-a doua soție a acestuia .

Pe cei doi îi despărţeau aproape zece ani, iar Alexandru și-a pierdut viața într-un accident rutier provocat de prietenul său cel mai bun, care a pierdut controlul volanului mașinii pe care o conducea și care a supraviețuit.

Alexandru, fratele lui Ștefan Bănică Jr., este înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihnește și tatăl lor, care s-a stins din viață în anul 1995.


 
 

SHARE