Cum s-a răzbunat, chiar în fața altarului, după ce a aflat, cu o seară înainte, că viitorul soț o înșela

18 Noi 2018 | scris de Rodica Ungurean

Cum ar fi ca fix cu o seară înainte de nuntă să te trezești că cel cu care urma să-ți petreci restul vieții nu este chiar cine credeai și că te înșeală fără nici cea mai mică urmă de remușcare? O americancă a trăit, din nefericire pentru ea, experiența asta...

  • Cum s-a răzbunat, chiar în fața altarului, după ce a aflat, cu o seară înainte, că viitorul soț o înșela

Chiar înainte cu o seară de momentul în care ea şi logodnicul ei, Alex, urmau să-şi unească destinele după o relaţie de şase ani, Casey, cea care urma să devină mireasă a primit un mesaj de la un număr necunoscut povestește news.com.au.

”Eu nu m-aş căsători cu el. Tu o vei face?“, este mesajul pe care l-a primit tânăra, care a fost însoțit de capturi de ecran ce conţineau conversaţii dintre viitorul soţ al miresei şi amanta sa, inclusiv selfie-uri cu cei doi. 

Ca într-un scenariu de film, tânăra a hotărât să nu anuleze nunta, pregătind pentru partnererul ei o mare supriză, chiar în faţa altarului. 

Spre mirarea tuturor invitaților, Casey a apărut în biserică purtând o ținută obişnuită, nu rochia de mireasă şi, în loc să spună ”da“ iubitului ei, a anunţat că nunta nu va mai avea loc - ”Se pare că Alex nu este cine credeam că este“. 

Apoi, în locul jurămintelor ce-ar fi trebuit să-i unească, a început să citească celor prezenți dovada infidelităţii partenerului, mesajele dintre acesta și amanta sa. 

”În acest weekend. Tu şi eu. Ceva fierbinte“, ”Corpul tău este incredibil şi ştii foarte bine cum să îl foloseşti“, ”Îmi lipseşti atât de mult. Nu mă pot opri să mă gândesc la tine. Nu am mai simţit niciodată o astfel de atracţie“.

Chiar și în ținută festivă, potențialul mire n-a suportat prea bine răzbunarea părăsind rușinat biserica, fără să încerce să mai explice ceva.

Deşi fără nunta, petrecerea ce urma să se desfășoare după a avut loc, tânăra a sărbătorind alături de invitaţi eliberarea dintr-o relație toxică.

”Vă iubesc şi, oricât de îngrozitor este acest moment, mă bucur că sunteţi toţi aici. Nu va există o petrecere de nuntă, dar va fi o petrecere pentru a sărbători sinceritatea, iubirea adevărată şi ideea că trebuie să ne ascultăm inima chiar şi atunci când este dureros“, le-a spus ea invitaților.

Tânăra a primit sute de mesaje de încurajare în care oamenii se declarau impresionaţi de curajul şi tăria de caracter de care a dat dovadă într-o astfel de situaţie delicată. 

SHARE