Minculescu a bruscat un copil care voia un autograf: «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat de cântat!»

22 Feb 2019

Cristi Minculescu a dezamăgit, sâmbăta trecută, un fan de-al său, de numai 12 ani, care îi ştie toate piesele pe de rost, refuzând să-i acorde un autograf și chiar bruftuluindu-l, după un concert susţinut într-un local din Oneşti.

  • Minculescu a bruscat un copil care voia un autograf: «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat de cântat!»

Întâmplarea a fost relatată pe Facebook de Adrian Grosu, unchiul puştiului dezamăgit.

“Sâmbătă seara am participat într-un respectabil restaurant din Oneşti la o reprezentaţie a trupei Iris. Restaurantul este la superlativ, din toate punctele de vedere, jos cu pălăria! Începe reprezentaţia, apare şi Minculescu. Îşi face show-ul aproape ca pe timpuri, pe toată durata reprezentaţiei un puşti de 10-12 ani trăia pe muzica trupei Iris.

Se termină show-ul cu melodia «Floare de Iris», iar puştiul emoţionat merge cu o foaie de hârtie la zeul Cristi să îi dea un autograf. Zeul nu numai că nu îl bagă în seamă, dar îl şi împinge brutal pe puşti, deoarece îi stătea în cale.

Păi, ce făcuşi, măi, Minculescu? Nu realizezi că nu mai erai cu sticla de Drobeta în mână, la Costineşti? Cei care mă cunosc ştiu că aş fi reacţionat spontan la asemenea fază, dar pur şi simplu am rămas fără reacţie.

Copilul se apucă de plâns, tatăl îl ia de mânuţă şi merge după Minculescu, zeul Minculescu. Îl roagă respectuos să îi dea un autograf puştiului. «Băi, frate, nu vezi că abia am terminat?» e replica starului. Şi copilul tot cu lacrimi în ochi.

Penibil Minculescu, ruşine mare! Ştii câţi copii de vârsta lui ascultă muzica ta?”, a scris Adrian Grosu pe Facebook.

“Este a doua oară când vine Cristi la noi. Cristi este o figură, are toanele lui. El pe scenă este un artist, însă comportamentul lui a lăsat de dorit în acea seară. Nu sunt supărat într-un final pe el, dacă o să mai lanseze o nouă melodie o să îl mai invit”, a declarat și proprietarul clubului în care a avut loc concertul.

Din fericire, există rețele de socializare, care în afara postărilor cu pisici, mâncare, selfie-uri, sau iconițe, are și capacitatea de a educa, așa cum a făcut și în cazul lui Minculescu, care, în speranţa că o să îşi repare greşeala, i-a trimis puştiului un tricou cu autograful său, prin intermediul impresarei sale.

“Ieri (n.r – 18 februarie) am postat faza cu Cristi Minculescu. Acum cinci minute primesc colet de la Bucureşti de la doamna Raluca Mihail (n.r- impresara lui Cristi Minculescu) prin Fun Curier, nu aşteptam nici un colet. Îl deschid şi găsesc o fotografie cu trupa Iris semnată de Cristi Minculescu şi un tricou. Sun la respectabila doamnă să întreb ce şi cum, îmi explică respectuoasă că în urma postării cu puştiul, Cristi Minculescu a luat atitudine şi a vrut să repare greşeala. Bravo, Cristi Minculescu! Respect etern!”, a mai scris Adrian Grosu pe contul său de socializare.

SHARE