Cea mai tânără milionară câștigătoare la loto s-a plictisit: Mă gândesc să-mi iau un loc de muncă

03 Mai 2019

După ce a cheltuit vreo 50.000 de euro pe operații estetice, nu cu prea mare succes, după cum se vede, Jane Park s-a adaptat cu greu statutului de persoană publică după ce, la 17 ani, a câștigat peste un milion de euro la loteria EuroMillions.

  • Cea mai tânără milionară câștigătoare la loto s-a plictisit: Mă gândesc să-mi iau un loc de muncă

Park a atras atenția opiniei publice britanice la revenirea din vacanța de Paște, când a anunțat pe contul său de Twitter că s-a plictisit de stilul de viață pe care îl duce și că dorește să-și ia un loc de muncă.

"M-am plictisit să stau toată ziua fără să fac nimic, mă gândesc să-mi iau un loc de muncă. Imaginați-vă cum aș arăta în spatele unui bar", a scris ea pe rețeaua de socializare, generând instantaneu sute de reacții din partea celor care, probabil, tocmai la asta visează.

De altfel, nu e prima declarație de acest gen, cu câteva săptămâni mai deverme, în cadrul unei emisiuni televizate Jane mărturisea că faptul că un trai luxos nu e chiar ceea ce pare și că faptul că a câștigat atâția bani la loto i-a distrus viața.

Probabil și nefericirea în dragoste joacă un rol important în această abordare, Jane căutându-și aproape cu disperare un iubit, construind chiar un site în acest sens, unde cei doritori se puteau înscrie, alesul urmând să primească 60.000 de lire sterline, dar și obligația de a participa alături de ea la o emisiune TV.

SHARE