Mihaela Rădulescu se zburlește la o urmăritoare pe Instagram: Nu e nimeni atât de prost!

16 Ian 2019 | scris de Ioana Constantinescu

Deși Mihaela Rădulescu are momente în care poate părea abordabilă pe rețelele de socializare, unde cantitatea de piele pe care o expune e rareori depășită de cea de haine, ea demonstrează că știe să reacționeze și foarte dur atunci când i se pare că trebuie să pună lucrurile la punct.

  • Mihaela Rădulescu se zburlește la o urmăritoare pe Instagram: Nu e nimeni atât de prost!

Mai nou, una dintre urmăritoarele sale pe Instagram a făcut greșeala să insiste, transmițându-i Răduleascăi, public, că așteaptă un răspuns din partea ei la mesajul pe care i l-a trimis. 

”Bună ziua. V-am transmis un mesaj în privat pe Instagram. Rog din suflet să răspundeți. Mulțumesc mult. Este foarte urgent”, i-a scris persoana respectivă. 

Răspunsul Mihaelei Rădulescu, unul extrem de tăios, a venit cu promptitudine.

”Vă rog pentru ultima dată să vă opriți sau vă blochez. Nu mai cereți bani pe rețele sociale, nu e nimeni atât de prost încât să creadă tot ce povestesc cei ca dumneavoastră. Îmi pare rău, dar nici eu și nici vreo altă persoană publică nu suntem soluția de care aveți nevoie”, a scris Mihaela Rădulescu.

Totuși, persoana respectivă a dat de înțeles că nu renunță așa ușor, trimițând încă un mesaj - ”V-am transmis mesaj și pe site-ul dumneavoastră… Nu păcălesc pe nimeni… Chiar am foarte mare nevoie… Mulțumesc”, a scris aceasta.

SHARE