Meghan Markle, tatălui său: Dacă mă iubești, te rog, oprește-te. Mi-ai frânt inima în milioane de bucăți!

11 Feb 2019

În urma numeroaselor scandaluri pe care tatăl său le-a provocat în presă,  Meghan Markle, vizibil afectată de aceste acțiuni, i-a scris o scrisoare părintelui ei, în care îl imploră să nu îi mai atace căsnicia în presă și să o lase să trăiască în pace alături de soțul ei, scrie SkyNews.

  • Meghan Markle, tatălui său: Dacă mă iubești, te rog, oprește-te. Mi-ai frânt inima în milioane de bucăți!

În scrisoare, trimisă în luna august, Meghan îi spune tatălui ei că i-a provocat durere și că ”a făcut alegerea de a nu spune adevărul și a perpetua în minciună. Ceva ce nu voi înțelege niciodată”.

Tatăl ducesei, care trăiește în Mexic, a declarat că este ignorat total de fiica lui și de familia regală  britanică, lucru pe care Meghan îl neagă.

”Te-am implorat să accepți ajutor - am trimis pe cineva acasă la tine… și în loc să vorbești cu mine și să accepți ajutorul sau orice ajutor, ai ales să-ți închizi telefonul și să vorbești doar cu tabloidele. Dacă mă iubești, așa cum spui în presă, te rog, oprește-te. Te rog, permite-ne să ne trăim viața în pace. Te rog încetează cu minciunile, te rog nu mai exploata relația mea cu soțul meu. (...)

Din prima zi ne-am aliat cu toții să te sprijinim și să te protejăm, iar asta o știi. Așa că poate cel mai mult mă doare să aud despre atacurile din presă la adresa lui Harry, care nu a fost decât răbdător, drăguț și înțelegător cu tine. (...) Din varii motive, ai ales să fabrici în continuare aceste povești, acest fir narativ care ține pur de ficțiune și te-ai încurcat și mai adânc în plasa de minciuni pe care ai întins-o”.

Ducesa de Sussex a făcut aluzie și la minciunile sorei sale vitrege, Samantha ”pe care abia dacă o cunosc. (...) M-ai privit în tăcere cum sufăr din cauza acestor minciuni răutăcioase, care m-au prăbușit pe interior”.

Thomas Markle a negat că ar fi atacat familia regală și i-ar fi răspuns lui Meghan.

”Când l-am atacat pe Harry? Singurul lucru pe care l-am zis a fost să renunțe la resentimente. Am avut neînțelegeri, iar el te-a protejat de mine, însă nu am simțit că l-aș fi atacat. Mi-aș dori să ne vedem și să facem o poză, să o vadă întreaga lume. Poate tu și Harry veți vrea? Să vă prefaceți pentru o fotografie”, a răspuns Thomas Markle.

SHARE