Meghan, criticată de un biograf al Casei Regale: Este lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă

06 Aug 2019

Lady Colin Campbell, unul dintre cei mai respectaţi biografi ai Casei Regale Britanice, care are în portofoliu trei biografii ale familiei regale, ia criticat-o dur pe Ducesa de Sussex, Meghan Markle, afirmând că se comportă ca o vedetă de top, deşi nu a fost una nici când era actriţă.

  • Meghan, criticată de un biograf al Casei Regale: Este lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă

Lady Colin Campbell o consideră pe Meghan Markle ”lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“ şi o acuză pe aceasta că ”se comportă precum o celebritate“, fiind editor-invitat al revistei British Vogue în ediţia din septembrie, scrie Daily Mail

Lady Campbell este de părere că Meghan trebuie să ia în serios rolul de membră a familiei regale şi să se comporte ca atare, nu ca o celebritate, având în vedere că nici nu a făcut parte din categoria numelor grele de la Hollywood, ci s-a făcut remarcată doar într-un serial cu oarecare succes la public.

Biografa, care a publicat trei cărţi despre familia regală britanică, a declarat pentru revista Closer: ”Meghan Markle nu a fost niciodată o vedetă de top, aşa că trebuie să înceteze să se comporte ca una. Regalitatea nu presupune ceea ce fac celebrităţile. Este lipsită de clasă, vulgară şi iresponsabilă“. 

Colin Campbell mai susţine că mama Prinţului Harry, Prinţesa Diana, nu ar fi plăcut-o pe Meghan Markle. ”Cred că Meghan şi Diana au personalităţi suficient de asemănătoare, încât ar fi putut naște conflicte“. 

Nu este pentru prima dată când biografa o critică pe Ducesa de Sussex. În luna aprilie, ea a sfătuit-o pe fosta actriţă să evite să mai fie activistă politică, în condiţiile în care familia regală trebuie să reprezinte toţi oamenii. ”Trebuie să înveţe să-şi ţină gura închisă“, a spus Colin.

Criticile biografei au venit la scurt timp după ce s-a aflat că Meghan va colabora cu revista Vogue pentru ediţia din luna septembrie. 

SHARE