Maticiuc, închide scandalul urâțeniei Margheritei: Doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână, că a crescut o fată foarte cool

19 Noi 2018 | scris de Medeea Moldovan

În scandalul dintre Codin Maticiuc și clanul Clejanilor, născut din evaluarea estetică a acțiunii bisturiului asupra Margheritei, sunt semne de revenire la sentimente mai bune ale combatanților, după ultima postare a inițiatorului.

  • Maticiuc, închide scandalul urâțeniei Margheritei: Doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână, că a crescut o fată foarte cool

Maticiuc îngroapă doar în parte securea războiului, după ce-a remarcat reacția chiar a celei a cărei frumusețe era în dezbatere, Margherita.

”Ca sa vedeți că sunt băiat corect până la capăt va postez aici și mesajul primit de la Margherita.  

Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga în pământ de rușine după ce tu ai scris niște mizerii (chiar dacă adevărate dar totuși niște mizerii care fac rău).

Așa că sunt corect și vă arăt și mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei.

Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine că a crescut o fată foarte cool pe reacții”,  a scris Codin pe contul de socializare.   

SHARE