Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu: “N-aș renunta niciodată la iubirea pentru mama și la Dumnezeu”

01 Apr 2019

Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu, s-a făcut mare: are 15 ani și, așa cum spune chiar el, a avut noroc să moștenească trăsăturile frumoase ale mamei și tatălui său. A crescut în Italia, iar de câțiva ani locuiește împreună cu Alexandra Dinu, în Los Angeles, unde s-a adaptat perfect.

  • Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu: “N-aș renunta niciodată la iubirea pentru mama și la Dumnezeu”
  • Mario, fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu: “N-aș renunta niciodată la iubirea pentru mama și la Dumnezeu”

A fost în România, la botezul frățiorului sau, Tiago, ocazie cu care revista OK i-a luat interviu. Primul interviu pe care l-a acordat vreodată.

Mario a spus că a învățat să joace baschet și chiar intenționează să urmeze o carieră de profesionist în domeniu, doar că “în prezent primesc oferte pentru filme şi campanii publicitare, aş vrea şi să am mai multe experienţe de actor şi model”, ceea ce nu este deloc de mirare având în vedere că puștiul este frumos de pica.

Desigur, pentru viitor, Mario spune că este foarte probabil să urmeze actoria, iar mama lui l-a crescut să fie un bărbat cu personalitate.

II plac fetele nu doar frumoase ci și deștepte, iar succesul pentru el înseamnă să urmezi o profesie care să-ți placă, a mai spus el pentru revista OK! Magazine.

In final, Mario a fost întrebat la ce n-ar renunta niciodată, iar răspunsul sau a fost prompt și emoționant: “La iubirea pentru mama și la Dumnezeu!”.

SHARE