Magda Vasiliu, despre divertisment la tv: Boturi exacerbate, sprâncene imense, glume trase de păr

01 Mar 2019 | scris de Ioana Constantinescu

Din când în când, oamenii care mai dau cu ochii pe ecranele televizoarelor pe canalele românești își pun întrebarea ce s-a întâmplat de s-a ajuns aici și cum stă de fapt problema - e vina publicului pentru pseudo-emisiunile respective sau chiar le merită?

  • Magda Vasiliu, despre divertisment la tv: Boturi exacerbate, sprâncene imense, glume trase de păr

În goana după publicitate, televiziunile românești au căzut pradă gustului prost, iar generațiile de telespectatori care le-au urmărit s-au acomodat atât de bine în clișeele propuse încât îl consideră firesc.

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu s-a declarat dezamăgită de ce se întâmplă la emisiunile de divertisment. 

”Nu prea ma uit la emisiuni de divertisment. Aseara insa am facut imprudenta sa urmaresc o astfel de emisiune pe un post romanesc. Nu-l numesc, pentru ca oricum ceea ce am remarcat este valabil pentru oricare alta televiziune. Glume trase de par, vesnice aluzii sexuale si trucuri de magie vechi, prezentate ca fiind o minune nemaivazuta....

Dar ceea ce ma bulverseaza efectiv este machiajul doamnelor si domnisoarelor... Sprancene groase, imense desenate stufos deasupra unor ochi sclipiciosi/negriciosi, pometii dati in exces cu blush sclipicios, boturi exacerbate si mult, prea mult fond de ten adunat in riduri împreună cu pudra menita sa l fixeze... Plus vesnicele decolteuri etalate cu o mandrie nejustificata, sclipicioase si ele.... Plus vesnicele bucle....

Nu am fost niciodata genul snob. Cei care ma cunosc din afara fb stiu ca nu am fost niciodata vreo inchipuita, vreo snoaba... Da' ma uit la moderatoarele de la televiziunile italienilor, la invitate, la vedetele lor... Ori lumina e mult mai buna, ori astea aici sunt cu toate la locul lor... Nu vezi sprancene, nu vezi boturi, nu vezi sani sclipiciosi expusi ca si cum ar fi in cautarea celui care da mai mult... Pacat..

Se spune ca romancele sunt frumoase (ma rog, nu putem generaliza... Or fi frumoase, dar nu prea se mai vede de sub straturile de machiaj menit sa le faca pe toate sa arate la fel...”, a scris Magda Vasiliu, pe Facebook.

SHARE