Mădălina Ghenea: 'Nu pot spune că mă consider o femeie foarte frumoasă'

22 Ian 2019

 Într-un interviu acordat Antena Stars, Mădălina Mădălina Ghenea vorbeşte despre rolul de mamă, despre dragostea ei pentru copii, dar şi despre felul în care crede că este percepută de public.

  • Mădălina Ghenea: 'Nu pot spune că mă consider o femeie foarte frumoasă'

"Eu nu pot spune nici acum că mă consider foarte frumoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mă compară cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea asta, femei pe care eu le admir foarte mult şi pe care le consider un exemplu. Însă în cazul meu este vorba de mai multe ingrediente.

Eu nu mă văd aşa minunată cum mă văd alţii. Am avut şi noroc, acesta este unul dintre ingredientele principale. E important să faci alegerile potrivite. Chiar dacă în loc de 100 de proiecte pe an am acceptat doar 10, acestea 10 au rămas în timp“, spune Mădălina Ghenea.


Actriţa, în vârstă de 29 de ani, spune că dintotdeauna şi-a dorit să aibă un copil şi că regretă că nu a devenit mamă mai devreme.

”Am un singur regret, acela că nu am avut un copil la 20 de ani. Dintotdeauna mi-am dorit un copil şi mi se pare că acum este un pic târziu. Atât de tare mi-am dorit un copil încât am încercat chiar să adopt la un moment dat. A fost o sarcină dificilă şi m-am speriat. Nu stăteam locului. Aveam contracte, am ascuns sarcina şi am lucrat“, mărturiseşte Mădălina Ghenea.

 

 

SHARE