Loredana, interzis în State! Americanii nu i-au dat viza, anulându-i concertul de la Las Vegas, unde era cap de afiș!

10 Apr 2019

Autoritățile americane i-au interzis Loredanei Groza și orchestrei sale, Agurida, participarea la un festival din Las Vegas, neacordându-le viza de lucru pentru SUA.

  • Loredana, interzis în State! Americanii nu i-au dat viza, anulându-i concertul de la Las Vegas, unde era cap de afiș!

Gestul americanilor reprezintă o umilință pentru Loredane, oficialii SUA neținând cont se pare cariera artistei ce se întinde pe mai bine de patru decenii, sute de mii de difuzări la radio, mii de concerte, sute de ore de emisiuni TV, filme, albume vândute și hituri, gestul lor - refuzul acordării vizei de lucru pentru SUA - fiind pur și simplu o  care au umilit-o pe Loredana, refuzându-i viza de lucru.

Luna viitoare, după o pauză de 10 ani, Loredana ar fi trebuit să se afle din nou pe pământ american. Ea și orchestra Agurida țineau capul de afiș la European Music Fest, un festival de anvergură programat să aibă loc între 2 și 5 mai în Las Vegas și care adună pe aceeași scenă multe nume sonore din Europa.

Cu aceeași ocazie, artista anunțase și un miniturneu, câteva concerte ce urmau să fie ținute în mari orașe.

Organizatorii festivalului au recunoscut că n-au reușit să-i convingă pe cei de la US Citizenship and Immigration Services (USCIS), parte a Departamentului de Securitate Internă a Statelor Unite, de importanța artistei și, prin urmare, Loredana n-a primit viza de lucru.

Concertul Loredanei a fost înlocuit cu cel al Andreei Bănică – ce s-a întors recent dintr-un turneu în Statele Unite și Canada și are o viză de lucru valabilă. 

SHARE