E nuntă-n cartier, Olguța se mărită! Petrecere la Chicago Pub

24 Feb 2019

După ce a ieșit fără minister din clinciurile cu Iohannis, deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu își va pune astăzi, de Dragobete, își ia din nou pe cap basmaua de femeie măritată, unindu-și nu numai destinul politic, ca până acum, cu senatorul Claudiu Manda, preşedintele Comisiei de control SRI.

  • E nuntă-n cartier, Olguța se mărită! Petrecere la Chicago Pub

Cununia civilă va avea loc în Sala Mare a Primăriei Craiova, fiind oficiată de primarul Mihail Genoiu, cam pe la ora 16. După ce vor iscăli în acte iar primarul le va spune că familia este ocrotită de statul român, alături de familie și apropiați, cei doi vor sărbători evenimentul la Chicago Pub, după cum informează cotidianul Libertatea

Chicago Pub are capacitate de maximum 100 de locuri şi nu dispune de bucătărie proprie, aşa că proprietarul acestuia va apela la bucătarii altui restaurant pe care îl deţine în Craiova. Preţurile localului nu sar peste medie. Astfel, un suc costă în jur de 6 lei, un cocktail, 15 lei, iar paharul de vin, minimum 12 lei, în funcţie de soi şi de producător. 

Peste încă o lună, pe 30 martie 2019, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se vor cununa şi religios, urmând ca petrecerea să aibă loc la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda se află fiecare la cea de-a doua căsătorie, ea divorţând de Ovidiu Wlassopol şi el de Adina Turcu. Ceremonia religioasă ar urma să fie organizată în această primăvară. ”Naşii vor fi nişte prieteni, respectiv un fost secretar de stat Ovidiu Flori. Va fi o petrecere la care vor fi invitaţi foarte mulţi prieteni şi colegi apropriaţi”, după cum spun niște surse intens mediatizate.

SHARE