Let’s Talk About Love, imaginea postată de Andreea Esca cu care și-a enervat urmăritorii

01 Ian 2019 | scris de Ioana Constantinescu

Sub titlul ”Let’s Talk About Love”, Andreea Esca a postat pe Instagram o imagine în care apar îmbrățișați, la mare, fiica sa, Alexia, și iubitul acesteia.

  • Let’s Talk About Love, imaginea postată de Andreea Esca cu care și-a enervat urmăritorii

Reacția privitorilor a fost împărțită, generând comentarii în favoarea postării sau împotriva ei, și, după cum cunoașteți prea bine, românii n-au fost deloc reținuți în a-și împărți ”complimente”, totuși, de apreciat, marea lor majoritate fiind corect exprimate din punct de vedere gramatical. 

Iată doar câteva dintre ele...

”Mă așteptam să aibă mai multă minte Andreea… Decât să pună poze așa cu fiica sa. Nici măcar aia mică nu are pozele astea cu Mario”, a fost comentariul care a declanșat valuri de reacții.

”Chiar ma intrebam cat mai dureaza pana cand Andreea Esca si-o dezbraca pe fiica-sa si o promoveaza in spatiul public... avand in vedere modul in care a ales sa isi faca cunoscuta fiica in ultima perioada!!!!! Dislike!!”.

”Da’ de ce??? Inca traim in comunism??? Nu ne putem rupe de mentalitatile babesti si invechite??”.

”Nu e vb de comunism.. E vb ca e fiica ta.. Si e vorba de intimate.. Nu sa ti arati curu peste tot...si ca mama sa postezi asa ceva..”,

”O poza simpla și frumoasa cu 2 tineri care se iubesc ... cred ca boala unor creiere azi este tocmai iubirea fata de sine și de alții” 
”Pai fii o mama cool! Dezbraca-ti copiii in chiloti, pozeaza-i si publica pozele alea peste tot in spatiul public!!!!!.....”

”1.ok are 18 ani. 2. nu e ok ca tocmai mama o posteaza Nu prea urmaresc eu stiri mondene can-can si cacaturi de astea dar am fost curios dupa aceasta poza si am vazut ca a recunoscut ca are o relatie de mai bine de 2 ani cu un cantacios. Deci mai pe scurt c... de pe la 15 ani.Interesant”.

”Mi se pare ca e aiurea ca o mama sa citească atâtea mizerii despre fiica ei! Andreea tine departe intimitatea alexiei .... e păcat!”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s Talk About Love #kids #loveissimple #youthisbeautiful #priceless

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

SHARE