Eurovision 2019. Laura Bretan s-a retras de la școală. Banii din contracte, mai importanți?

16 Feb 2019

Din leagănul copilăriei, în doar doi ani, Laura Bretan a devenit extrem de cunoscută, arzând etapa unei adolescențe cu întrebări și ezitări, alegând calea succesului, și nu doar cel de public, ci și financiar.

  • Eurovision 2019. Laura Bretan s-a retras de la școală. Banii din contracte, mai importanți?

Remarcată la ”America's Got Talent”, pe care a fost foarte aproape să îl câștige, trecând apoi la varianta băștinașă - ”Românii au talent”, adjudecat cu succes, Laura Bretan s-a prezentat la calificările pentru Eurovision 2019, dorindu-și să reprezinte România în finala ce se va desfășura la Tel Aviv.

După cum era de așteptat, PR-ul televiziunii publice ne tentează să urmărim finala națională a concursului prezentându-ne câteva declarații și perspective despre Laura Bretan.

Aflăm astfel că succesul pe plan muzical i-a perturbat viața, prin numeroasele contracte ce i-au fost propuse, Laura fiind nevoită să se retragă de la școală și să apeleze la homeschool. 

Laura Bretan s-a retras de la școală și face homeschooling. Decizia, luată din cauza  numeroaselor contracte ce i-au fost propuse, și care implică deplasări.

”Acum fac homeschooling, înainte mergeam la școală. În afară de muzică, mi-au plăcut foarte mult clasa de franceză, matematica și clasa de istorie. Am început să fac homeschooling din clasa a IX-a, din cauză că nu puteam să fac față în școala normală, din punctul de vedere al prezenței, ținând cont de numărul mare de solicitări de concerte și emisiuni de televiziune', a declarat Laura Bretan.

Probabil banii au contat înaintea școlii, iar exemplul jucătoarei de tenis Danielle Collins, care nu a trecut la profesionism decât după terminarea studiilor, a contat prea puțin, lumea show-biz-ului fiind mult mai atrăgătoare.

Înzestrată cu un talent nativ, în ciuda celor 16 ani împliniți, Laura este totuși conștientă de faptul că vocea sa are nevoie de un profesor de canto, pentru a se putea perfecționa. De ce n-a făcut-o până acum? Din cauza concertelor, concursurilor, deplasărilor, etc.

”Sunt foarte atentă cum vorbesc, nu am voie să țip și trebuie să am grijă să mă încălzesc bine înainte de a cânta. N-am avut niciodată probleme vocale și sper că nici nu se va întâmpla să am vreodată. Deocamdată, nu lucrez cu nimeni, dar aș vrea să îmi găsesc pe cineva care să mă ajute să îmi perfecționez vocea”, a declarat Laura Bretan, pentru cotidianul Libertatea.

Melodia cu care Laura Bretan speră să reprezinte România la  inala Eurovision 2019, la Tel Aviv.

SHARE