La 72 de ani, Ilie Năstase e foarte aproape de cel de-al cincilea divorț din 'carieră'

25 Iul 2019

La 72 de ani, Ilie Năstase este foarte aproape de cel de-al cincilea divorţ din ceea ce poate constitui ”cariera” sa matrimonială după ce, se pare, că ar fi înşelat-o pe actuala sa soție, Ioana Simion. Ioana a anulat nunta care era programată să aibă loc pe 17 august şi se gândeşte să divorţeze, la fix trei luni de când a spus ”da” la ofţerul stării civile.

  • La 72 de ani, Ilie Năstase e foarte aproape de cel de-al cincilea divorț din 'carieră'

Luna viitoare Ioana Simion şi Ilie Năstase sărbătoreau un an de relaţie şi planificaseră ca nunta lor să aibă loc pe 17 august, la malul mării, acolo unde s-au şi cunoscut. Cei din anturajul lui Năstase apreciau schimbarea în bine pe care adusese Ioana în viața acestuia, dar n-a fost să țină prea mult, Nasty revenind la viciile sale de-o viață.

Dacă precedenta consoartă, Brigitte găsea în infidelitățile lui Ilie un bun prilej de a-și face imagine, războindu-se fie cu el, fie cu amantele lui, se pare că Ioana a pus piciorul în prag după o astfel de aventură a lui Nasty, a anulat nunta și l-a anunțat pe Nasty că intenționează să divorțeze.

”Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat pentru tabloidul Click! surse din anturajul cuplului. 

După consumarea acestui episod de infidelitate, relaţia dintre cei doi nu s-a transformat într-un cu năbădăi, e ok, de prietenie, însă Ioana aşteaptă de la Ilie motive și gesturi adevărate ca să o poată convinge că merită să nu divorţeze. ”Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, a declarat aceeaşi sursă apropiată cuplului Năstase.

Ilie Năstase a confirmat şi el că el că evenimentul din 17 august nu va mai avea loc, dar spune că e vorba doar despre o ”amânare”. ”Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care eşti contează”, a declarat recent Ilie Năstase, la Teo Show.

SHARE