Keanu Reeves dezvăluie că Wynona Ryder îi spune soț, după ce au fost căsătoriți de un preot român

09 Ian 2019

Winona Ryder și Keanu Reeves au ajuns la concluzia că s-ar putea să fie căsătoriți de mai bine de 16 ani...

  • Keanu Reeves dezvăluie că Wynona Ryder îi spune soț, după ce au fost căsătoriți de un preot român

Evenimentul la care au făcut referire s-a întâmplat în 1992, când au filmat în România pentru ”Dracula“, o altă ecranizare după cartea lui Bram Stoker. 

”Noi chiar ne-am căsătorit în «Dracula». Nu, jur că am impresia că ne-am căsătorit în viaţa reală! În acea scenă, Francis Ford Coppola a folosit un preot român autentic. Noi am filmat şi el a făcut tot ce trebuia făcut. Aşa că eu cred că suntem căsătoriţi“, spune Winona Ryder.

Winona i-a reamintit lui Reeves că filmarea, și implicit ceremonia, a avut loc chiar de Valentine's Day.

Reeves a întrebat-o: "Am spus da?“, Ryder i-a răspuns: ”Nu îţi aminteşti? Era de Valentine’s Day“.

Reeves n-a mai avut loc de întors şi a fost nevoit să concluzioneze, amuzat: ”Oh, Doamne! Suntem căsătoriţi“.

Invitat în cadrul emisiunii The Talk Monday, Reeves a fost nevoit să răspundă curiozității reporterului în legătură cu acest eveniment.

”Da. Winona crede că suntem căsătoriți. Din când în când mai primesc câte un mesaj ”aniversar” de la ea - «Salut, bărbate!». N-am crezut-o, dar Coppola a confirmat faptul că am fost căsătoriți în cadrul unei ceremonii religioase reale, oficiată de un preot adevărat. Deci, e adevărat și e... minunat!”, a glumit Reeves

De altfel, fanii celor doi au modificat deja profilul de pe Wikipedia al lui Ryder, care are acum doi soți, Scott Mackinlay Hahn, din 2011, și Reeves, din 1992.

SHARE